Articole LYL

Acasa ArticoleLesinul si contuziile - primul ajutor Lesinul si contuziile - primul ajutor

Lesinul si contuziile - primul ajutor

Primul ajutor – Contuzii

Contuziile apar in urma unor lovituri si se manifesta prin sangerare subcutanata.
Aromaterapia – Puneti doua picaturi de levantica si doua picaturi de musetel intr-un vas cu apa fierbinte, si cate doua picaturi din fiecare intr-un vas cu apa rece. Imbibati cate un burete in fiecare vas, dupa care le aplicati alternativ pe contuzie.
Homeopatia – Un bun remediu pentru contuzii si dureri este Arnica 30c. Pentru contuzii mai grave folositi Bellis perennis 30c.
Remedii naturiste – Pentru Calmarea inflamatiilor folositi o compresa rece imbibata intr-o infuzie de sanisoara, ruta sau iarba Sfantului Ioan.

Primul ajutor – Lesin

Lesinul este cauzat de reducerea temporara a aprovizionarii cu sange a creierului, putand fi cauzat de socuri, epuizare sau temperaturi ridicate.
Aromaterapia – Persoanei afectate i se trece pe sub nas ulei de rozmarin, menta sau busuioc.
Homeopatia – Pentru lesinuri cauzate de socuri emotionale folositi Ignatia 6c. Pentru o persoana inghetata care se prabuseste cuprinsa de transpiratie rece folositi Carbo vegetabilis 6c.
Remedii naturiste – Consumul de ceai de musetel sau cretisor va ajuta recuperarea dupa un lesin.Articol vizualizat de 1958 ori, incepand cu 28 Ianuarie 2010, ora 17.45

e-Mail Y!Messenger Digg StumbleUpon Delicious Favorite


 Inapoi
 
94877 vizitatori (incepand cu 1 Octombrie 2008)
Site optimizat pentru Internet Explorer 7 si Mozilla Firefox 2 la o rezolutie de minim 1024x768 pixeli.

promovat si listat in directoarele web
  Smarty Web Director